Zelf doen

Dit is de eerste uitnodiging.
Stel nu dat we echt allemaal een verborgen programma hebben. Niet in de zin van een computerprogramma of een mechaniek,
met een voorspelbaar verloop en einde. Maar wel in de zin dat wij onbewust naar iets op weg zijn, en onbewust op zoek zijn naar wat dat dan is. En onderweg nemen we iets mee, een verborgen schat. Een verborgen inzicht en vermogen waar we misschien zelf niet meer in geloven. We krijgen vaak wel signalen vanuit de verscholen diepte waar onze schat verborgen ligt. Maar die gaan verloren in de drukte van ons leven.
Totdat je stilstaat, al dan niet gedwongen, en gaat luisteren. Misschien ben je op zoek naar (beter) werk.  Of misschien gaat alles
in je leven op zich goed, maar innerlijk knaagt er iets. Is dit wat je wilt?  Is wat je nu hebt ook echt waar je op uit bent?
Wat ik je kan vertellen over jouw verborgen programma en hoe dat jou op jouw ‘goede weg’ kan zetten, is een aanzet, in woorden en symbolen. Waarmee jij duidelijker voor ogen krijgt wat je innerlijk al weet, maar waaraan je vaak voorbij bent gegaan. Als jij dat inzicht gaat uitdiepen en praktisch gaat aanvatten kan het tot een nieuwe start leiden van je leven. Op weg naar jouw heel eigen Zin, in leven en werk.

Ik kan je daarin coachen, dat is mijn specialiteit. Maar allereerst bied ik je een klein voorproefje aan. Een aanzet om er zelf verder mee aan het werk te gaan. En als je meer wilt bied ik je verschillende mogelijkheden.

Benieuwd?   Maak dan een goed begin en mail me!